Menu

Bewindvoering in Flevoland - Almere / Lelystad / Zeewolde

Het op orde hebben van uw geldzaken wordt voor iedereen steeds ingewikkelder. Ziekte, leeftijd of andere (bijzondere) omstandigheden maken het voor sommigen zelfs onmogelijk om dit zelf te doen.  Mensen kunnen letterlijk ziek worden van hun geldzorgen en een bewindvoerder kan deze zorgen van u wegnemen. Woont u in Flevoland in Almere, Lelystad, Zweewolde of Dronten en zoekt u een bewindvoerder omdat financiële administratie onoverzichtelijk is geworden dan kan Confians Bewindvoering uitkomst bieden. 

Bewindvoering is bedoeld voor mensen die door persoonlijke omstandigheden hun financiële situatie niet meer overzien en kunnen regelen.  Een door de rechtbank in Almere of Lelystad aangestelde bewindvoerder neemt deze taken dan over en beschermt en beheert dan uw inkomsten en vermogen. De bewindvoerder wordt door een accountant en de rechtbank gecontroleerd.

Zoekt u een bewindvoerder in Flevoland? 

Woont u in de provincie Flevoland in Almere, Lelystad of een van de andere plaatsen dan kan de bewindvoerder van Confians Bewindvoering u van dienst zijn en u informeren over beschermingsbewind.

Heeft u meerdere schulden en lukt het niet meer om deze af te lossen dan brengen wij de financiële administratie op orde, stabiliseren de financiën, inventariseren de schuldenlast en regelen de administratieve zaken rond een aanmelding voor schuldhulpverlening. Op die manier creëren we balans, overzicht en rust.

Kijkt u verder op onze website voor meer informatie en uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met Confians Bewindvoering voor meer informatie en overleg. 

Sitemap | Website door CM Specialist