Menu

Confians Bewindvoering in Huizen

Confians Bewindvoering is gevestigd in Huizen en verzorgt beschermingsbewind voor mensen die door omstandigheden zelf niet meer goed voor hun financiën kunnen zorgen. De bewindvoerder van Confians zorgt voor passende ondersteuning bij het op orde brengen en op orde houden van uw financiën. Wij zorgen er voor dat uw inkomsten en uitgaven in balans worden gebracht en blijven. Kortom continuïteit !

Door persoonlijke omstandigheden zoals het wegvallen van familieleden of een afnemende gezondheidssituatie kunnen mensen soms niet meer in staat zijn om hun financiën volledig zelfstandig te regelen. Mensen die te maken hebben met schulden komen daar vaak lastig of helemaal niet meer uit met als gevolg dat de schulden juist toenemen. De financiële post of de bezoeken van deurwaarders kunnen u veel onrust bezorgen.  

Dit zijn omstandigheden die u kunnen doen besluiten om uw financiële administratie uit handen te geven en een bewindvoerder kan deze taken dan van u overnemen. Bewindvoering geeft rust en het biedt u de kans uw financiële situatie - en daarmee een belangrijk deel van uw leven - op orde te krijgen. 

Woont u in Huizen of omgeving en zoekt u een bewindvoerder?

Woont u in Huizen of in de omgeving van Huizen en zoekt u een bewindvoerder dan kunnen wij iets voor u betekenen. Op onze website treft u meer informatie aan over bewindvoering en uiteraard vertellen wij u telefonisch of tijdens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek meer over de mogelijkheden. 

Sitemap | Website door CM Specialist