Menu

Bewindvoerder in Hilversum

Soms zijn volwassenen (tijdelijk of blijvend) niet in staat om hun eigen financiële belangen goed te behartigen. Oorzaken hiervan kunnen van psycho-sociale of lichamelijke aard zijn (ouderdom, dementie, verslaving,  een verstandelijke beperking, een psychische stoornis, enz.).
Om te voorkomen dat anderen misbruik van die situatie kunnen maken, is het wettelijk mogelijk om (een deel van) de goederen van mensen onder beschermingsbewind te stellen.  Confians Bewindvoering biedt haar dienstverlening aan in Hilversum en omstreken.

Ook mensen die door omstandigheden in een positie met schulden terecht zijn gekomen kunnen gebruik maken van een bewindvoerder. Woont u in Hilversum en zoekt u een bewindvoerder om uw financiële situatie te stabiliseren dan kan Confians Bewindvoering uitkomst bieden.

Waarom een professionele bewindvoerder?

Het is vaak lastig om zorg te verlenen en tegelijkertijd ook iemands financiën te beheren. Wanneer een familielid of begeleider de taak van beheerder/bewindvoerder op zich neemt, kan dit in sommige gevallen de onderlinge relaties tussen familieleden behoorlijk verstoren. Toch is het belangrijk dat de geldzaken goed geregeld zijn. Het kiezen voor een professionele bewindvoerder biedt dan uitkomst. Neemt u gerust contact op met Confians Bewindvoering om te overleggen of wij u in Hilversum van dienst kunnen zijn. 

Sitemap | Website door CM Specialist