Menu

Bewindvoering Amsterdam

Woont u in Amsterdam of omgeving van Amsterdam en bent u (of iemand in uw omgeving) niet meer in staat uw eigen financiën te beheren door een lichamelijke of psychische beperking dan kan beschermingsbewind door Confians Bewindvoering uitkomst bieden.

Beschermingsbewind is er voor om uw finaciële positie te beschermen. Het voorkomt dat anderen misbruik van uw situatie kunnen maken. De bewindvoerder van Confians zal uw inkomsten beheren en ervoor zorgen dat uw vaste lasten op tijd betaald worden. Kortom, de bewindvoerder verzorgt al uw financiële zaken.

Het is ook mogelijk dat u door uw schuldenproblematiek (tijdelijk) niet in staat bent om uw eigen financiën te beheren. In deze situatie kan beschermingsbewind voor u als inwoner van Amsterdam ook uitkomst bieden. Het verzoek tot onderbewindstelling wordt aangevraagd bij de kantonrechter in Amsterdam. Na de uitspraak van het bewind zorgen wij dan voor het stabiliseren van uw maandelijkse inkomsten en uitgaven. 

De doelstelling van deze vorm van bewind is dat de schuldsituatie wordt opgelost en dat u na verloop van een aantal jaren weer vrij van schulden bent. Ons doel is dan ook om uw eigen financiële redzaamheid te vergroten zodat u zelf weer taken op kunt pakken. 

Een bewindvoerder in Amsterdam

Woont u in Amsterdam en denkt u na over het aanvragen van bescheringsbewind voor uzelf of voor een familielid / cliënt neem dan contact op met de bewindvoerder van Confians. De onderlinge verstandhouding tussen cliënt en bewindvoerder is voor ons erg belangrijk, er moet over een weer vertrouwen en respect bestaan. Wij nemen daarom graag de tijd voor een kennismaking en kunnen u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in uw situatie.

 

 

 

Sitemap | Website door CM Specialist