Menu
 

Bewindvoerder

Steven DaaleDe bewindvoerder van Confians Bewindvoering is Steven Daale met ruime ervaring in de financiële dienstverlening. Met deze ervaring en dankzij praktijkgerichte opleidingen is Confians in staat om professioneel beschermingsbewind aan te bieden.  De zorg voor uw financiën is in goede en vertrouwde handen.

Confians Bewindvoering voldoet aan de sinds 1-4-2014 geldende kwaliteitseisen en is door het landelijk kwaliteitsbureau CBM (Curatele, Bewind en Mentorschap) van de rechtbank op de lijst van professionele bewindvoerders geplaatst. Met een pragmatische, oplossingsgerichte instelling zijn we in staat om uw financiële huishouding te stabiliseren en continuïteit aan te brengen en te waarborgen. 

Aandacht en betrokkenheid

De persoonlijke aandacht, betrokkenheid en de sociale aspecten van de bewindvoerderswerkzaamheden hebben mij doen besluiten om dit vak uit te gaan oefenen.

Daar waar mogelijk zal ik de zelfredzaamheid van de betrokkenen proberen te vergroten. Om dit doel te bereiken zal ik de tijd nemen om te luisteren en mee te denken in behoeftes en mogelijkheden. Waar mogelijk zal ik als bewindvoerder "naast" de rechthebbende gaan staan. Het vraagstuk van zelfredzaamheid is echter niet eenvoudig en als bewindvoerder ben je hierin slechts één van de partijen. Samenwerking met, en medewerking van betrokken instanties en naasten is hierin onmisbaar.

Sitemap | Website door CM Specialist